четвъртък, 20 март 2014 г.

Здравей, Пролет!

 Здравейте, 

прекрасници. Честита първа пролет! Тъй като днес в 18:57 настъпи астрономическата пролет, аз реших да Ви покажа как я посрещнах. В днешната публикация ще видите облеклото, което избрах за първата ми пролетна разходка в Морската градина на моя град - Варна!
 Нека да започваме :)


Пролетта дойде с прекрасно време, което, надявам се личи и по тоалета ми днес. Избрах това якенце с флорални мотиви, което според мен си отива перфектно с новия сезон :)


 Ето тук моренцето Ви праща поздрави :) 
Яркото яке съчетах с бял топ и маратонки и една от любимите ми чанти. Мисля, че по този начин най - добре се откроява красотата му.
 А ако трябва да говорим за бижута .. ах, бижута ... Оставям Ви да се насладите.




 Избрала съм дрехи, които има във всеки гардероб - задължителния бял топ, изтъркани дънки и бели маратонки ( както се пееше в песента ). Ако трябва да Ви призная нещо, понякога ми е доста трудно да съчетавам дрехите, но се надявам, че този път съм се справила :) 


 Гримът, който избрах ( и който не се вижда на нито една снимка добре ) е семпъл - малко руж и спирала. Разбира се не забравих да сложа любимото си червило Catrice Ultimate Shine номер 200 Get The Nudes Paper!  ( за което може да прочетете малко повече в предишната ми публикация ).


 Това е от мен за днес, скъпи мои! Надявам се и Вие да сте посрещнали Пролетта с усмивка, като мен. Ще се радвам да споделите вашите цветни идеи за новия сезон.

 Също така искам специално да благодаря на моя приятел Тихомир - Съкровище, благодаря ти, че ме изтърпя и направи толкова много снимки, за да мога да избера едва 7. Обичам те!

 Дано първият ми опит за OOTD ( така ли се казва :D ) да Ви е харесал. Лично на мен ми беше интересно да го напиша и се надявам да продължа да споделям подобни публикации с Вас.
 Желая Ви един прекрасен финал на работната седмица. И много усмивки!



Яке:Stradivarius// Дънки:Bershka// Топ:Galenti Boutique// Маратонки:Nike Fivekay// Чантата е подарък от мама и татко от едно тяхно пътуване// Бижута:С изключение на бялата гривна, която ми е подарък от майката на Тишо, всички останали са мое дело.

 Mihaella Golden

8 коментара:

  1. Якенцето е чудно <3 Добре си се справила в съчетаването!Ако не е тайна каква му е цената :))
    Поздрави,http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Мног се радвам, че ти е харесало :) За съжаление не мога да ти кажа цената на якенцето, тъй като е купувано миналата година и нямам спомен.

      Изтриване
  2. Чудесно ти се е получила първата такава публикация!
    Облеклото ти ми допада и якенцето наистина е прекрасно, особено за първия пролетен ден :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря. Много ме зарадвахте с положителните мнения :)

      Изтриване
  3. Якето е много свежо :)
    Страхотен аутфит!
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  4. Не бях попадала блога ти до сега... Загуба, пропуск! Много свежо и пролетно!
    Страхотен аутфит! Успех и усмивки то желая = )

    ОтговорИзтриване