вторник, 19 февруари 2013 г.

Golden Rose RICH COLOR

Здравейте :)

По време на днешната разходка минах покрай щанд на Golden Rose и тъй като отдавна искам да се сдобия с лакове от новата им серия, реших днес да си купя три. А именно номер 16, номер 24 и топ лакът с гел ефект. 


Gel look Top coat; Rich color 24; Rich color 16

 Тези лакове обещават дълготраен цвят с едно нанасяне и много блясък. Досега не бях използвала лак с такъв тип широка четка и трябва да кажа, че съм приятно изненадана. Благодарение на четката не са нужни големи усилия, за да се нанесе лака върху ноктите без да се нацапат и кожичките отстрани. А аз имам голям проблем с това :)
 Цветът наистина стои наситен с едно нанасяне и изглежда доста добре дори без топ лак отгоре. 
Така изглеждат двата цвята без топ лак

Колкото до топ лака - бих казала, че е незаменим! Използвала съм доста такива, които дори малко не се доближават до ефекта на този лак. Придава страхотен блясък на лакираните нокти.
 Ще наблюдавам трайността на използваните лакове, за да ви дам още по - пълна информация, но засега съм много доволна от цветовете, покривността и блясъка. Със сигурност ще си купя и други цветове. 
  



 Бих искала да ви попитам използвали ли сте лакове от серията Jolly Jewels и доволни ли сте? Все още се чудя кой цвят да пробвам. 
 Благодаря, че отделихте време да прочетете публикацията ми. Приятен вторник :) 


Mihaella Golden

2 коментара:

  1. Любимите ми лакове с любимия топ.От серията Jolly Jewels аз съм фен на 110 и готвя ревю с него.
    Успех и поздрави!
    http://beautifullsin.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. С нетърпение ще чакам ревюто. Може би най - сетне ще реша кой цвят да си взема :)

    ОтговорИзтриване