неделя, 12 май 2013 г.

L'oreal Super Liner

Здравейте :)

Как сте мили дами? Днес ще си поговорим за очната линия на Лореал, която си закупих преди седмица. А именно L'oreal Super Liner цвят Ultra Precision Black.


От компанията обещават, че това е дълготрайна, течна очна линия, с писалка тип гъба, благодарение на която могат да се създават както тънки, така и по - дебели линии. Цветът се нанася с прецизност и лекота, без да се зацапва.


Опаковката на очната линия е много красива и луксозна. Съдържа 6 милилитра продукт. Интересното е, че когато се разклати, преди употреба, вътре се усещат малки топченца, които помагат да не се сгъсти продуктът. За първи път използвам очна линия с такъв тип четка. Както виждате тя е доста по - издължена, което прави нанасянето много по - лесно и бързо.


 Основният недостатък е, че очната линия не е много пигментирана и е необходимо да се нанесе на два слоя, за да се получи хубав черен цвят. Но от друга страна, както вече казах, огромният плюс е размера на четката, с която лесно се нанасят както тънки, така и по - дебели линии.
 Аз лично бих си купила тази очна линия, дори само задари четката. Вие какви продукти от този тип сте изпробвали и бихте ми препоръчали?
 Желая Ви приятна вечер :))

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Интересен продукт са гел очните линии :) може да пробваш. Аз имам на Лореал тази дето е от типа писец Super slim liner се казваше май. Тя също има нужда от повтаряне, но аз и мислех, че е заради типа. Щом и обикновената им е така, това според мен е малко глупаво, защото това означава, че при двата продукта разликата е в удобството.
    Радвам се, че си писала за точно тази очна линия и в такъв случай ти препоръчвам също да опиташ течната очна линия на catrice, тя струва много по-малко.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз си мислех, че смао при мен е така, но сега и ти казваш същото нещо за нанасянето. И наистина не разбирам защо е така - може би им липсва някаква съставка, не са дообмислили нещата както трябва. Именно затова казах, че бих си я купила отново заради четката, защото наистина е много удобна.
    http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/ochna-linija-moliv-za-ochi/detaili/product/liquid-liner-010.html За тази очна линия на Катрис ли става въпрос? А каква е нейната четчица? Извинявай, че така те затрупвам с въпроси :)) Много ти благодаря, че отдели време да оставиш коментар :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, същата. Четката и е подобна на тази на Лореал, а аз си бях взела водоустойчивата ;) В моя блог ето тук http://murfeishun.blogspot.com/2012/10/catrice.html и тук съм http://murfeishun.blogspot.com/2013/01/blog-post_14.html писала за нея и Ида я е споменала в блога си http://idaandmakeup.blogspot.com/2013/04/catrice-prime-and-fine-eyeshadow-base.html

      Изтриване
    2. Благодаря ти за изчерпателния отговор. Сега ще ги прегледам.

      Изтриване