четвъртък, 30 май 2013 г.

Ombre nails

Здравейте :)

Как сте днес, прекрасници? Подготвила съм Ви една публикация, в която ще Ви покажа как аз си правя този така нашумял маникюр - омбре. Нека да започваме.

 

Това са лаковете, които аз използвах. Избрах синята гама, защото стои много красиво и е подходяща за лятото. Белият лак е на Мейбълин Forever Strong цвят Blanc pur 71 много приятно бяло, което не изглежда като тебешир. По - светло синият е на Голдън Роуз от серията Sweet Color номер 165. Него го използвах, за да прелея белия цвят с тъмно синия, който е на Перфект, но за съжаление не се вижда номера на цвета. 


 За да прелея цветовете използвах обикновена гъбичка, с която се мият чинии. 


 Започвам като слагам най тъмния цвят върху гъбичката и го нанасям с потупване в основата на нокътя. 



След това продължавам с по - светлия цвят и завършвам с белия. Продължавам да потупвам с гъбичката, докато се получи желания резултат. Накрая става голяма цапаница, но се изтрива лесно с клечка за уши, потопена в малко лакочистител. За да се запазят цветовете нанасям топ лак, в случая Gel look на Голдън Роуз.


 Според мен се получава много красиво. Доволна съм от резултата, а това е първия път, в който си правя този тип маникюр. Следващият път мисля да пробвам с коралови цветове.


 Надявам се идеята да ви е харесала и да споделите, ако я пробвате и Вие. 
 Извинявам се, че толкова се забавих с публикацията, но в живота ми се случват толкова много неща. Надявам се да не сте ме забравили и най - искрено Ви благодаря, че ме подкрепяте. 
 Желая Ви прекрасен ден!

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Mnogo hubavo e stanalo tazi tehnika q znam,no vse si mislq che nqma da mi se poluchi po tozi nachin
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Йоанка опитай, много лесно става. И аз си мислех, че е сложно ама след няколко опита се получава. Днес мисля да си го направя и с други цветове. Да покажеш ако опиташ омбрето и ти :))

      Изтриване
  2. Уникално се е получило!!!:)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря. Ще се радвам да покажеш какво се е получило при теб, ако опиташ :))

      Изтриване