неделя, 19 януари 2014 г.

Catrice Ultimate Shine

Здравейте :)

 В тази късна неделна вечер реших да си поговорим за моето любимо червило. Всяка от нас има едно такова, което е търсила дълго време, и което в мига, в който види знае, че това е перфектното червило за всеки повод. Моето перфектно червило е на Catrice Ultimate Shine номер 200 Get The Nudes Paper!

Снимката е от Интернет
 Доста дълго време търсих подобен нюанс, който да не е в кафявата гама, но все пак да е нюд. В един магазин видях тестера, но го нямаха наличен за продажба. Няколко дни по - късно с моят приятел отидохме до дрогерия Лили и той ми го купи :)
 Червилото е наистина страхотно, защото е подходящо да се носи през деня, не е натрапчиво, а също така, ако бъде нанесено на няколко слоя стои много добре с по - драматичен вечерен грим.


 Гилзата е в елегантен сив цвят, доста масивна и със сигурност няма опасност да се отвори в чантата Ви, тъй като се затваря плътно.


 Ароматът е сладък, наподобява ванилия или захарен памук. Върху самото червило е написано логото на марката, което лично за мен е един доста приятен детайл - личи си, че производителите са се постарали.
 Нанесен върху устните оставя усещане за балсам, прави устните много меки и не ги изсушава.


 Както вече споменах цветът е много приятен, топъл нюанс на розово, но в никакъв случай не е натрапчив. Аз го обожавам и го съчетавам с всякакви цветове - и в грима, и в дрехите.
 Това е първото червило, от което съм толкова доволна. Досега или цветът не ми е пасвал, или самата консистенция е изсушавала прекалено много устните. Но този път не мога да кажа нищо негативно. Със сигурност ще се сдобия и с някой от другите цветове от тази серия.

 А кое е Вашето любимо червило? Ще се радвам да споделите с мен в коментарите, а също и на Фейсбук страничката на блога https://www.facebook.com/pages/Mihaella-Golden/144633175726509 .
 Желая Ви успешна седмица, изпълнена с много положителни емоции. До скоро :) 

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Мен също много ме впечатли и затова го търсих доста време :)

    ОтговорИзтриване
  2. Hi, I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins and other brands: http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ОтговорИзтриване
  3. Марката предлага наистина качествени продукти! :)

    ОтговорИзтриване