вторник, 17 юни 2014 г.

Ах, тези устни

Здравейте, 

след като в една от предишните публикации Ви споделих кои са моите фаворити при лаковете за нокти през летния сезон ( повече информация тук ), сега е време да си поговорим и за продуктите за устни. 

 Ще започна с това, че през топлия сезон предпочитам да изполвам гланцове, повечето от които имат блестящи частици, защото мисля, че си отиват много добре със слънчевите лъчи :)
 

 Ето ги и тях. Както виждате има само едно червило, а именно любимото ми Catrice Ultimate Shine 200 Get the Nudes Paper!, за което може да прочетете повече тук.
 Ще започна с гланцът, който използвам най - отдавна. Той е на Golden Rose от серията Ultimate Color Lipgloss номер 16. За първи път видях този цвят на една снимка във Фейсбук страницата на марката и се влюбих в него. 

Снимката е от Интернет


 Както виждате цветът е прекрасно тъмно розово. Глосът е със стандартно апликаторче и се нанася много лесно. Наситен, траен цвят, с който няма как да останете незабелязани.


Следващият глос ми е подарък от една моя много скъпа колежка и приятелка. Яни, ако четеш това, благодаря ти :) 


 Марката е AERO, колекцията Live Love Dream,а самият цвят е Strawberry. Предлага се в Америка, за щастие вече имат доставка и до България. Идеалният цвят за всеки ден. Нанасям го когато бързам, защото знам, че с него не мога да сбъркам. Много бледо розов нюанс със страхотен аромат на ягодки.

 За следващият гланц мога да кажа, че имаме 'Love - Hate Relationship'. Това е Color Boost на Bourjois с цвят 03 Orange Punch.


 Сега ще Ви кажа защо е така. Когато го купих имах много големи очаквания, които в последствие не се оправдаха. Да, има лек и приятен аромат, но цветът е един такъв .. странен. В опаковката се вижда много приятно оранжево. Дори на самата проба върху ръката стои наситено, но е нанесен на много слоеве. За съжаление върху устните ми не придава същият цвят. Все още се опитвам да разбера как да го използвам най - правилно. Ще видим.

 Продължавам с един много нашумял продукт, а именно Rimmel Apocalips. Бях чела много ревюта в чуждестранни блогове и нямах търпение да го внесат в България. За първи път използвам така наречените лакове за устни и съм силно впечатлена. Докато си избера цвят обаче беше голямо чудене - всичките ми харесаха.


 В крайна сметка успях да се спра на два, но реших, че след като не съм използвала такъв тип продукти ще си взема един за проба. Цветът, който избрах е 101 Celestial. Дори не мога да го опиша точно - в лилаво - розовата гама е и е страхотен :) Нанася се много лесно, като крем, а благодарение на апликаторът, който има дупчица по средата, слагаме точно необходимото количество продукт.


 Ще завърша с последната си придобивка, който успя да ми стане и един от любимците. Това е номер 25 Bright Side of Life на Essence от серията XXXL Shine Lipgloss


 Mного хубав глос, който лично на мен ми крещи "Лято!!!". И преди съм си купувала от тези гланцове, но не бях никак доволна. В самата опаковка се беше появила някаква жълтеникава течност, а го бях използвала по - малко от месец. Затова бях малко скептично настроена, но цветът толкова ми хареса, че реших да рискувам. И не съжалявам. Много приятен розов нюанс с леко оранжавеещи блестящи частици, които изглеждат уникално на слънчева светлина. Препоръчвам го с две ръце.


 Това е от мен за днес :) Надявам се публикацията да Ви е харесала. Ще се радвам да споделите кои са вашите любими продукти през летния сезон. 
 Приятна вечер и много усмивкиииии :)

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Страхотен пост!И аз имам един лак на Римел-цвят Nova и съм много доволна!До преди няколко дни не спирах да го нося,но сега се появи нов фаворит на хоризонта-матовите червила на Голден Роуз :) Страшно трайни са!! Препоръчвам ти ги ако не си ги пробвала :))

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря. Nova беше другият цвят, който си харесах и май ще потърся и него. Иначе и аз доста съм се заглеждала в матовите червила, но не мога да се спра на цвят. Мисля да пробвам и тях :)

    ОтговорИзтриване
  3. Golden Rose Ultimate Color Lipgloss изглежда страхотно! Трябва да го взема :))

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина е много хубав и наситен цвят. Мисля, че ще ти хареса :)

    ОтговорИзтриване