четвъртък, 7 август 2014 г.

Летен маникюр в розово

Здравейте,

започнаха ли вече летните отпуски, прекрасници? Днес ще Ви дам няколко идеи за маникюр в розово - оранжевата гама, които съвсем бързо ще можете да си направите у дома - все пак кой иска да си губи времето в сложни декорации, когато можем да си прекараме времето на плажа, нали :)


 И за да има нещо закачливо и интересно в летния маникюр съм решила да поставя акцент на безименния пръст. Както виждате, за да направим това ще са ни необходими брокат, лепенки за нокти, а също така и блестящи топчета.


 Цветовете са много свежи и допринасят за лятното настроение.


 За да направя този бонбонен маникюр използвах лак на Golden Rose от серията Rich Color с номер 66 - красиво бебешко розово. Като акцент на безименния пръст смесих два сухи броката, тъй като у дома не разполагах с подходящ цвят. Получи се много красиво искрящо розово.


 За следващата декорация ще използвам стикери за нокти. Акцентът отново е само на един нокът. Френският маникюр направих с Wet 'n Wild Wild Shine цвят E429D - Dreamy Poppy, като го нанесох на един слой, за да не е толкова наситен. Основата е прозрачна и преди да изсъхне залепих лепенките, за да се задържат по - добре върху нокътната плочка.


 Продължаваме с една идея в оранжевата гама. Тук ще използвам пясъчен лак на Perfect S58, който о - бо - жа - вам! Съчетанието между него и Golden Rose Rich Color 50 стои перфектно на летния загар. Обичам тази комбинация.


 Пиейки вкусно фрапе преди два дни, реших да направя и нещо с камъчетата, които имам. Лакът на Golden Rose (отново номер 66) нанесох на 3 слоя, за да се получи по - наситен цвят, а този на Wet 'n Wild (E429D - Dreamy Poppy) - на два. Камъчетата залепих като сложих безвцетен лак и върху него ги наредих в желаната форма, след това отгоре запечатах отново с безцветния лак. Обикновено когато слагам камъчета не стоят повече от 1 ден на ноктите ми, но тези се задържат доста време и все още не е паднало нито едно. 

 Дано да съм Ви вдъхновила с тези красиви цветове. Ще се радвам да споделите вашите идеи за летен маникюр.

  Може да го направите във фейсбук страницата на блога: 

  Желая Ви страхотен четвъртък и нали знаете - много усмивки :)))

Mihaella Golden

1 коментар: