вторник, 19 март 2013 г.

Ежедневен грим #1

Здравейте :)

 В тази публикация ще Ви покажа с какъв грим бях днес и изобщо гримът, който нося в ежедневието си. Няма да Ви затормозявам с изброяването на хиляди продукти, тъй като Вие сами ще определите колко тъмен или светъл искате да бъде вашият грим, и също така най - добре знаете кои са любимите Ви продукти. Разбира се ще ви кажа някои от моите фаворити :)
 Ето го и самият грим:


 Тъй като все още не съм намерила най - добрата за мен основа, за този грим започнах с нанасяне на коректор на самите очи - аз лично харесвам този на Голдън Роуз. След това нанесох по целия клепач най - светло кафевия цвят от любимата ми палитра на Сефора ( Sephora Color pop - up store). Не съм много добра в нанасянето на очна линия, но тук ми се получи добре :) Сложих я от средата към външния ъгъл на окото, като издърпах леко навън, за да се получи ефекта "котешко око" ( не че се вижда от "невероятните" ми снимки :))) Продължих с две доста по - тъмно кафеви сенки, като едната имаше блясък, който аз о - бо - жа - вам! За финал сложих пудрата на Essence от серията на Здрач, която използвах като хайлайтър под веждите и над тях. И, разбира се, завърших с любимата ми спирала на Мейбълин Colossal Volum' Express. 



 Не съм слагала черен молив, макар че много ми се искаше, тъй като все още съм в търсене на добър. С черен молив гримът би изглеждал доста по - завършен. Именно затова исках да Ви попитам за съвет - бихте ли ми препоръчали молив, от който да сте доволни :) 
 Това беше днешният ми грим. Ако трябваше да го преобразя във вечерен, бих добавила още по - наситено кафяво и задължително бих направила очната линия една идея по - плътна.
 Не знам дали този пост Ви е харесал, тъй като общо взето не Ви уча на нищо ново. Но просто исках да Ви запозная с грима, който аз харесвам и мисля, че ми отива. Ако имате съвети към мен, какво би ми стояло добре, ще съм много щастлива да ми ги споделите.
 За тези, които са стигнали до края на този дъъъълъг пост - благодаря Ви :) 
 Желая Ви изключителен вторник :))

Mihaella Golden

11 коментара:

  1. Много хубаво! И снимките са добре направени :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря :) Всеки път когато видя такива коментари, се убеждавам, че не си говоря сама и има хора, на които им е интересно да четат моите мисли :) Ценя мнението Ви :)

      Изтриване
  2. И аз до скоро търсех перфектния молив за очи. В това начинание се сдобих с много на различни марки и съответно открих най-подходящия за мен. Така разбрах, че не винаги продуктите от по-висок клас са по-добри от по-евтините. Ето тук можеш да видиш мнението ми за някои моливи за очи. Като цяло първите 3 са най-харесваните и предполагам, че със сигурност някой от тях ще ти допадне. http://beautyzone1.blogspot.com/2012/08/blog-post_12.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много полезна информация, благодаря ти :) Доста си се постарала.

      Изтриване
    2. Надявам се да съм била полезна. Ще се радвам да споделиш мнение след като намериш подходящия за теб. :)

      Изтриване
  3. С две ръце подкрепям силиконовия черен молив на Impala!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля да пробвам именно него, защото в тази публикация също има доста добри отзиви -> http://beautyzone1.blogspot.com/2012/08/blog-post_12.html

      Изтриване
  4. И аз съм за силиконовия молив на Импала и Maybelline Master Drama :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още в четвъртък отивам да си закупя и ще напиша и моето мнение, момичета. Отново Ви благодаря, че ме подкрепяте :)

      Изтриване