вторник, 26 март 2013 г.

Таг: Аз ♥ Пролетта

 Здравейте :)

Много се вълнувам, защото това е първият ми таг, за което много благодаря на Веси от http://beautifullsin.blogspot.com/ . Пролетта е времето, което чакам с нетърпение, защото след нея идва любимото ми лятооо :) И така, нека да започваме.
 1.Любим лак
 Обожавам Jolly Jewels 103 на Golden Rose. Тихомир (моят приятел) ме изненада с този лак, след като му бях споменала, че отдавна съм му хвърлила око. Именно защото ми навява хубав спомен ми е един от любимците. Стои много красиво като акцент на няколко нокти, съчетано с друг цвят.



2.Любим продукт за устните през пролетта
 През пролетта обичам по - естествените цветове. В повечето случаи си слагам само балсам, като например захарната целувка на Балеа.



3.Любима дреха през пролетта
Обичам да нося рокли. И не само през пролетта, а през цялата година, затова реших да Ви покажа нещо по - различно. Наскоро се сдобих с дълго търсено кожено яке, което стои много добре с по - женствени рокли. Ето го и него:


И тъй като е пролет, не мога да не Ви покажа и нещо по - цветно и весело,а именно тази коралова разкошотия :)


 Много удобно спортно яке, идеално за всеки ден, а заради изкрящия си цвят носи много усмивки :) 


4.Любим аксесоар през пролетта
И тук ще "поизлъжа" малко, като Ви покажа два от любимите ми аксесоари, които си пасват много добре. А именно най - любимия ми часовник, който е подарък от баба Златка.


И едно колие, тип Питър Пан, което стои страхотно с цветни ризи.




5.Любим тренд през пролетта
Със сигурност не бих могла да се спра само на един тренд, но ще се опитам да бъда кратка. Тази пролет се завръщат индийските мотиви, които аз много харесвам. Изглеждат ми много бохемски, момичешки, ефирно красиви. 



Също така ми харесват роклите, които отпред са къси, а отзад дълги. Мисля, че стоят много красиво и елегантно, а тъй като не се показват целите крака са и доста секси :)



Няма да пропусна и любимите ми черепи :) 


Също така ще кажа, че напук на всички, аз харесвам животинските принтове и си ги нося с голямо удоволствие. 
 Не на последно място стоят шаловете, които са идеални за пролетта и много, много настроение :))

6.Любим аромат през пролетта 
Любимият ми пролетен парфюм безспорно е Calvin Klein one SHOCK. По самата опаковка може да разберете, че е сладникав, много момичешки аромат, който както всички мои парфюми е свързан с определени спомени :)



(Използвани са снимки от Интернет)

Извинявайте, че публикацията ми е толкова дълго. Знам, че трябваше да спомена само по едно от любимите ми неща, но се надявам така да Ви е било по - интересно. За всички, които сте стигнали до тук, желая Ви една невероятна пролет, изпълнена с много усмивки и положително настроение, и спомени, които да споделяте с нас :) 
 И тъй като това е таг, аз също искам да тагна няколко човека:


Също и всички Вас :)

Желая Ви приятен следобед!

Mihaella Golden

2 коментара:

  1. Много свежа и разнообразна статия :)) За животинските принтове напълно подкрепям!Аз имам такива чанти и обувки и си ги обожавам :))
    Успех! :)) <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) Скоро трябва да има таг за животинските принтове. Ще ми бъде интересно в някоя от твоите публикации да покажеш твоите попълнение :)

      Изтриване