събота, 9 март 2013 г.

Нещо малко по - различно

Здравейте :)

 Надявам се, че всички сте изкарали хубаво празника, скъпи дами. Днешната ми публикация ще бъде малко по - различна и няма да е свързана с козметика, гримове или маникюр. Исках да споделя малко повече от моето ежедневие, за да се опознаем по - добре :) 
 Аз вчера си прекарах един много приятен празник. Наскоро взех книжка и затова все още ме е страх да карам сама колата. Но вчера Тихомир (моят приятел) дойде с мен да купим цветя за мама и баба Златка и смея да кажа, че се справих доста добре хехе. Всеки път когато се кача в колата много се вълнувам и ми е голяма тръпка да шофирам - не знам дали при Вас е така. Та, купихме цветя, обиколихме града и се прибрахме. Баба беше приготвила страхотна вечеря и се събрахме всички на масата. Беше една наистина приятна семейна вечер изпълнена с хубави емоции :)
 Преди 22 години на този ден мама и татко са се оженили. Аз им желая да продължават да се обичат все толкова истински,дълбоко и всепоглъщащо, защото именно те ме вдъхновяват и аз да обичам силно и да не ме е страх. Мамо, татко - благодаря Ви! 


 Днес с моето слънце ( мама ) се поглезихме :) Ходихме на козметик, на фризьор, на обяд хапнахме и обиколихме малко магазини. Беше един много ползотворен ден. Не знам за Вас, но аз обожавам разходките с мама - с нея се чувствам спокойна и ми е по - приятно, отколкото ако съм с приятелки. Тези дни може би ще пусна малко снимки от покупките, ако се интересувате :) 
 Надявам се, да не Ви отегчавам с тази публикация, но на мен ми е интересно когато и Вие споделяте повече за живота си извън блога. 
 Желая Ви една много хубава неделя, прекарана със семейството :) 
  

  Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Все едно описа отношенията с моята майка... Благодаря! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че ти е харесало :) Мисля и по - нататък да продължа с подобни публикации :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубаво ми стана като прочетох... :) Мерси, че сподели. Аз пък, за съжаление, никога не излизам с майка ми, отношениеята ни не са такива засега.
    Това че оценяваш тези семейни неща е много важно. Както се казваш - да бъдеш щастлив е нищо, да се чувстваш щастлив - всичко! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Поли, нали знаеш, че никога не е късно да направите крачка към по - добри отношения :) Много се радвам, че Ви е било интересно.

    ОтговорИзтриване