петък, 20 септември 2013 г.

Здравейте,

скъпи мои! Мина доста време от последната ми публикация. Лятото реших да си взема малко почивка от всичко. Не ми се иска да го казвам, но любимият ми сезон е към своя край :( Изкарах си едно незабравимо лято, което никога няма да забравя. И знам, че звучи много клиширано, но е самата истина. Посетих много места, видях много красиви гледки и изживях наистина специални мигове. Благодаря на всички за лято 2013.

 Не искам да Ви отегчавам с тази публикация. Исках само да споделя нещо с Вас. Тази година започнах едно ново начинание. По принцип това не е нещо кой знае колко голямо за мен, тъй като доста често започвам нови неща, но бързо ми омръзва и не ги докарвам до някакъв завършен вид. С това обаче е различно. Намерих нещо, което ми доставя огромно удоволствие и мисля, че създавам неща, които се харесват на хората.

 В никакъв случай не искам това да Ви звучи като реклама, макар, че може би е точно така :) Изработвам бижута и ще се радвам, ако разгледате страницата ми във Фейсбук. Не Ви карам да я харесвате, а просто ако имате желание я разгледайте. Искам да чуя мнението на повече хора. Сами разбирате, че близките ми ще ме подкрепят и ще кажат позитивни неща, но аз искам хора, които не ме познават да изкажат мнението си. В момента доста хора се занимават с това и е трудно нещата, които правя с огромно желание да стигнат до повече хора. 

 Исках да споделя това с Вас защото се вълнувам много и е нещо, което ме кара да се вдъхновявам всеки ден и да правя красиви неща. 
 Надявам се да отделите поне малко от своето време и да споделите вашето мнение. Много бих се радвала :) Разбира се с Вас ще продължим да общуваме чрез моя блог, който нямаше да го има, ако не бяхте Вие. 
 Благодаря Ви за вдъхновението и подкрепата.


Приятна вечер :)

Mihaella Golden

2 коментара:

  1. Здравей! Тагнах те за Versatile Blogger наградата! Можеш да видиш тага ми тук! :) http://www.ai-no-storia.com/2013/09/tag-versatile-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
  2. Един таг и от мен :))
    http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/tag-versatile-blogger-award.html
    Бижутата са супер.Продължавай в същия дух и успех! :)

    ОтговорИзтриване