вторник, 9 април 2013 г.

Вечерен грим #1

Здравейте :)

Как изкарахте събота и неделя, момичета? Аз цяла неделя си стоях у дома на топло. Но в събота ходих на боулинг с приятели. По принцип не се гримирам много силно, но този път си казах " Защо не?!" и сега ще Ви покажа какво измайсторих :)
 Аз винаги започвам отзад напред. Първо си сложих спиралатa на Wet N Wild MegaLength, за която ще има ревю по - нататък. По ваше предложение си купих черния молив на Импала и го използвах, за да направя този грим. След тези стъпки пристъпих и към клепачите, като за начало сложих много светъл цвят като основа. 


На роклята, с която бях облечена имаше лилаво и затова реших да го използвам и в грима си. За целта първо нанесох черна сянка, разнесох с по светлия цвят и накрая добавих много малко от лилавото. Под веждите сложих пудра на Алверде, която действа и като хайлайтър. Във вътрешната част на окото поставих пигмент на Essence от серията Здрач 03 A piece of forever.Завърших с очна линия. 


Отново, както предишната публикация, не съм изброявала сенките, тъй като използвах палитрата от Сефора, за която Ви бях споменала, а в нея има всеки цвят, който ми е необходим.
Силно се надявам, гримчето да Ви е харесало. Ще се радвам да чуя вашите мнения. 
 А сега е време за университет :) Желая Ви прекрасен вторник, сладури :))

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Страхотен грим! Въпреки че по принцип не харесвам тъмните силни сенки ти си го направила невероятно!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря, Тети. Аз обикновено не си слагам сенки, но в последно време реших да се понауча как става. Все още съм аматьор, но се надявам да с времето нещата да се получат :))

    ОтговорИзтриване
  3. Отговори
    1. Благодаря ти, Веси :)) Много се радвам, че Ви харесва.

      Изтриване