четвъртък, 18 април 2013 г.

Alverde Shimmer Powder

Здравейте :)

Днес си прекарах много хубав ден с татко ми, който наскоро се прибра от Африка. Обикаляхме из града с колата и беше много приятен семеен ден, а сега ни предстои и такава вечеря :) 
 Искам да Ви покажа тази много интересна пудра, от която останах доста впечатлена. 


Когато я видях в магазина си нямах идея какво ще правя с нея, но да си призная не можах да устоя на красивата опаковка, и я купих. Много ми прилича на ружовете на Бенефит. Пудрата е от серията Matroschka Meets Beauty и на кутийката има нарисувани малки матрьошки - много кукленско :))
 По същество, продукта е 10 грама, които ще са достатъчни за доста дълга употреба. Самата пудра е бяла с розов подтон и малко блестящи частички.


Аз я нанасям след ружа, на най - изпъкналата част на скулите и стои невероятно. За съжаление фотоапаратът ми не успя да улови озаряващия блясък на този продукт.


Аромата на пудрата е типичен за продуктите на Алверде - много лек и чист. На опаковката пише, че не съдържа синтетични консерванти, но дали е така..... :))
 Аз съм много доволна от тази пудра. Опитвам се да и намеря и други приложения - нанасяла съм я и под веждите, и във вътрешния ъгъл на окото. Така че няма да сбъркате, ако си я закупите - със сигурност ще намерите за какво да я използвате. 


Това е от мен за днес :)) Ако имате пудрата, ще се радвам да чуя по какъв начин я използвате. Също така, ако имате друга подобна, също би ми било интересно да споделите с мен. 
 Желая Ви страхотна вечер. Вижда се края на работната седмица :))

Mihaella Golden

4 коментара:

  1. Чувам добри неща за тази пудра, но чух и, че стои брашняно... Има ли при теб такъв ефект? :) С каква кожа си, за да си създам по -пълно впечатление, тъй като на различни кожи стои по различен начин :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моята кожа е доста суха и при мен този ефект го няма. Не я нанасям по цялото лице, а само на места за леко озаряване. Аз също съм чела, че на суха кожа стои брашняно, но при мен не е така. А ти използвала ли си подобна пудра? Прочетах за тази на Essence, ама с моята суха кожа, май няма да е много добре. А тя има ли такива блестящи частици? Залях те с въпроси - извинявай :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Aз благодаря за отговора :) Няма проблем за въпросите, нали сме затова да си помагаме :)
      Тази на Есенс е определено за мазна кожа. Тя е изцяло матираща и няма грам блясък. Аз я слагам само на челото, тъй като там най-много ми се омазнява кожата :) На по-сухите участъци не слагам, защото седи буквално като брашно :)
      Единствената друга пудра, която съм ползвала е бронзираща на Deborah Milano, която си купих миналото лято и съм доста доволна от нея, но и тя няма блясък.
      Пък аз съм доста вманиачена по хайлайтите и си търся нещо бюджетно, пък дори и пудра, което да има ефекта, който искам - а именно лек блясък и озаряващ кожата ефект :) Но не бих дала 100+ лева за Герленските метеорити, не че не ги искам, ама ми се струва кощунство да се дават толкова пари за нещо, което всъщност не е болезнено необходимо :)

      Изтриване
  3. Ааа по метеоритите всички въздишаме :)) Но аз съм на същото мнение, наистина не е продукт от първа необходимост, за да си заслужава парите. Катрис и Есенс имат хайлайтъри, но не са в прахообразна форма, а са като крем - може би те ще ти допаднат. Аз си търся нещо, което да е в кафявата гама, а това на Алверде е към розово, така че търсенето ми продължава. Но пък ако ти искаш нещо подобно, не е никак скъпо и все ще си намери приложение :))
    А сега започвам да чета из блоговете за коректор :)) Надявам се да открия нещо за мен.
    Отново ти благодаря, че пишеш. Много се радвам :* :))

    ОтговорИзтриване