сряда, 30 април 2014 г.

Ах, тези нокти

Здравейте, 

днес ще си говорим за лакове за нокти. С идването на пролетта и лятото цветовете започват да стават все по - ярки и закачливи. В днешната публикация ще Ви покажа някои от моите любимци за топлите сезони.
 Нека да започваме :)


 Това са една част от лаковете, които мисля, че са много подходящи за слънчевото време. Както виждате повечето са много ярки и, със сигурност, няма да останете незабелязани, ако изберете някой от нюансите. 


 От всички цветове, които имам, само два са неутрални. Мисля, че скоро трябва да променя това, тъй като тези тонове си отиват с всякакво облекло и са добро решение, ако се чудите какво да изберете. Лакът на Maybelline е от серията Forever Strong, а цветът е 71 Pur White.
 Телесният цвят е на Perfect, а номерът, доколкото мога да видя, е 152.


 Следва синьо - зелената гама. Тук слънцето не беше на моя страна и цветовете не се виждат добре, но се надявам да добиете представа. Първият лак е на She номер 278, много красиво бебешко синьо с леки отблясъци. 
 Следващият нюанс е любимата на всички мента на Flormar 424. За него може да прочетете повече в тази публикация
 Последните два лака от тази цветова гама се съчетават много добре, тъй като са доста сходни като нюанси. Това са Wet'n Wild от серията Wild Shine - E446C Carribbean Frost. Много красив тюркоазен лак, който си отива страхотно с летния загар. Може да видите как стои нанесен ето тук. И Farmasi серия Shimmer - както се досещате от името, лакът е с много блестящи частички и изглежда страхотно като акцент на няколко нокътя. 


 Продължаваме с жълто - оранжевите тонове. Тук преобладава марката Perfect, но има и един представител на Essence, а именно 01 Tropical Smoothie от серията Like Ice in the Sunshine, за която не съм сигурна дали вече може да се намери. Самият цвят е много приятно бледо оранжево. 
 Жълтият лак на Perfect също е перлен и не много пигментиран. Но ако решите да заложите на нещо по - ярко и открояващо се, моите предложения са Perfect 03 от редовната серия - прекрасен ярко оранжев цвят, който е подходящ заместител на класическото червено за летния сезон. 
 И, разбира се, лакът, който крещи "ЛЯТО", а именно пясъчният Perfect S58 , който напомня на популярната "джапанка" на China Glaze - Flip Flop Fantasy. С този цвят няма как да не привлечете погледните върху маникюра си :)


 Завършвам с розово - цикламените лакове, които са и моите любимци. Най - светлият от тях, Essence Color & Go 110 Modern Romance е много добър, ако искате да заложите на сигурно. Споменавам го тук, макар че мога да каже, че е по - неутрален, но все пак е в розовата гама.
 Няма как да пропусна и най - обичаният от мен лак - прекрасен тъмно розов нюанс на Perfect. Всеки път когато съм с този цвят получавам комплимент от приятеля ми :)
 Следващото ми предложение е пясъчният Perfect S55. Това е един от нюансите от тази серия, които нямат блестящи частици. Много красив светъл нюанс на любимото ми розово. 
 Продължаваме с Flormar Supershine номер 04. Това, което казах за тюркоазения Wet'n Wild важи в пълна сила и за този цвят - перфектен с летния загар. Има красиви блестящи частици, които на слънце си менят много интересно цвета.
 Имаме още един представител на Wet'n Wild  Wild Shine, а именно  E429D Dreamy Poppy. Когато гледам този лак си мисля за куклата Барби :) Типичния бонбонено розов цвят, който е задължителен за всяка колекция.
 Последният, и може би най - доближаващ се до класическото червено, е на Maybelline Super Stay 08 Passionate Red. Това е гел лак, който обещава, че ще се задържи на ноктите за 7 дни ... не и на моите :) Цветът е наистина страстен, както е и името му и отново е задължителен, дами.
                                                 
                                               
 Това е от мен за днес. Надявам се да намерите тази публикация за полезна. Ще се радвам да разбера кои са вашите любимци за предстоящите сезони и кои са задължителните лакове във вашата колекция.
 Дерзайте, остава само един ден и почивката е пред нас. Желая Ви приятни почивни дни, изпълнени с много емиции и, разбира се, много усмивки :)))

Mihaella Golden

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване